Asociace kempů České republikywww.camp-cr.cz
Asociace kempů České republiky

 Český systém kvality služeb (ČSKS) 

Pracujete ve službách cestovního ruchu? Chcete se neustále zlepšovat a zaujmout zákazníky? Pak je nejvyšší čas zapojit se do Českého systému kvality služeb.
 
 
Kdo se rozhodne do systému začlenit a projde úspěšnou certifikací, získá značku „Q“. Ta je poznávacím znamením pro koncového zákazníka. Napovídá mu, že se setkává s profesionálním přístupem a permanentní snahou zkvalitňovat poskytované služby.
Vlastníkem systému je Ministerstvo pro místní rozvoj ČR. Funkci realizátora a tzv. Specializovaného pracoviště plní od ledna 2016 agentura CzechTourism. Na realizaci se zároveň podílí profesní asociace.   
 
TECHNICKÝ PŘEDPOKLAD KVALITY pro kempy a chatové osady
 
Majitelé a provozovatelé kempů a chatových osad, kteří mají zájem se do ČSKS zapojit, musí nejprve splnit tzv. technický předpoklad kvality. Tím se rozumí mít platný certifikát kategorizace vydaný Asociací kempů ČR.
 
PROČ se zapojit? 
 
Získáte náskok před konkurencí. Kvalitní služby jsou pro zákazníky důležitým filtrem při jejich výběru a nákupu. Spokojenost s nimi je také hlavním důvodem dalšího doporučení. Navíc vám management kvality pomůže zoptimalizovat i vaše interní procesy, což může vést ke snižování nákladů a zvyšování vašeho zisku.
Kromě základního tréninku managementu kvality, pořádáme každoročně pro pracovníky certifikovaných organizací odborné vzdělávací kurzy (nejen pro vyškolené Trenéry kvality, ale i pro ostatní kolegy). Jedná se např. o školení zaměřená na sociální sítě, řešení stížností nebo psychologii reklamy. 
 
Všechna školení jsou pro vás zdarma! Sledujte aktuality na www.csks.cz
 
JAK získat certifikát?
 
Registrujete se do systému, absolvujete dvoudenní školení a získáte kvalifikaci tzv. Trenéra kvality. Nabyté vědomosti vám umožní zpracovat požadovanou elektronickou dokumentaci. Ta vysvětluje, jakým způsobem plánujete ve své organizaci management kvality uplatňovat. Dokumenty jsou následně předloženy k posouzení Hodnotitelskému centru, a následuje rozhodnutí o udělení certifikátu. Termíny vypsaných školení ČSKS průběžně zveřejňujeme na webu ČSKS – sledujte aktuality.
 
KDE je značka Q vidět?
Aby se značka „Q“ rozšířila do povědomí veřejnosti, realizuje ČSKS propagační aktivity v celostátních médiích. Sledujte náš Facebookový profil a budete mít přehled o nově certifikovaných subjektech, ale i dalších zajímavostech ze světa kvality a ČSKS. Také spolupracujeme s volnočasovým portálem Kudy z nudy, na kterém představujeme certifikované subjekty ve spojení s tisíci tipy na kratší i delší výlety a akce po celé České republice. 

Základ je ale u vás. Získejte certifikát Českého systému kvality služeb a chlubte se se značkou „Q“ v rámci svých marketingových aktivit.

Bližší informace k získání certifikátu jsou dostupné na www.csks.cz.

Podívejte se také na web pro koncové klienty www.sluzbyQ.cz.       

 

KONTAKT
Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism
Specializované pracoviště ČSKS

Vinohradská 46
120 41 Praha 2


Mapa ČR Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Zlínský kraj Jihomoravský kraj Vysočina Pardubický kraj Liberecký kraj Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Ústecký kraj Karlovarský kraj Plzeňský kraj Hlavní město Praha Středočeský kraj
Kontakt

Asociace kempů ČR, z. s.

Konopáč 37, 538 03 Heřmanům Městec

E-mail: info@camp-cr.cz

IČ: 14892928

Manažer: Martin Písař, tel. +420607 682 433 email: pisar@camp-cr.cz

Předseda asociace: Jan Zikmunda, tel. +420 728 258 459, email: janzikin@seznam.cz 

I. místopředseda asociace: Pavel Svoboda, tel. +420 773 666 767, e-mail: pavel.svoboda@vranovska-plaz.cz
II. místopředseda asociace Pavel Hess, tel. +420 602 277 901, email: info@CampingOase.cz
Novinky

Výstavy a veletrhy zajišťované Asociací kempů ČR:

Holiday World, Praha Holešovice - 15. – 17. 03. 2024                                                          
FOR Caravan, Praha Letňany - 15. – 17. 03. 2024                    
             
Caravaning, Brno - 24.–27. 10. 2024

Získejte známku Q – Pečujeme o kvalitu pro svůj podnik a ukažte, že vám na kvalitě služeb záleží. 

Nyní máte možnost o značku kvality zažádat a tím získat konkurenční výhodu před ostatními. Program kvality „Pečujeme o kvalitu“ podporuje rozvoj a zajištění kvality ve službách.  
 
Získat jej mohou poskytovatelé služeb, kteří se neustále zabývají otázkami kvality a každý den dělají maximum v zájmu svých hostů. 
Připojte se i Vy do oficiální české klasifikace kvality služeb! 
 
Více informací naleznete zde.

S výběrem správného kempu lidem pomáhají hvězdičky

Reportáž Radio Žurnálu si můžete poslechnout zde nebo si ji přečíst na stránkách na stránkách českého rozhlasu. 

 

Partneři
 
 
 
 
 
   

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies