Asociace kempů České republikywww.camp-cr.cz
Asociace kempů České republiky
Středočeský kraj -> RS Star Line Hrachov 45

RS Star Line Hrachov 45

RS Star Line Hrachov
RS Star Line Hrachov 45
Kód položky :
112008
Dodací lhůta (Dny):
Skladem

Areál rekreačního střediska je umístěn v přírodě, na kraji lesa. Vzdálenost od vesnice je cca 1 km. Nachází se zde 4 přízemní zděné budovy (bungalovy). Celková kapacita areálu je 200 osob (100 lůžek v budovách, 100 lůžek ve srubech). Tři bungalovy mají vždy dva dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a čtyři pětilůžkové pokoje. Vždy pro dva pětilůžkové pokoje je zde společné wc a sprcha. Další bungalov disponuje 7 pokoji (většinou jednolůžkové pokoje) s vlastním sociálním zařízením. Dále je v areálu 10 pětilůžkových dřevěných srubů, hlavní budova s jídelnou a sociálním zázemím pro sruby, 8 kluboven (společenské místnosti). Klientům je k dispozici 5 hřišť, ping-pongové stoly, venkovní bazén se skluzavkou, dvě ohniště, houpačky, trampolíny, minigolf, wellness (s vířivkou a saunou), wifi připojení a minizoo. Středisko je osvětleno a ozvučeno venkovním rozhlasem. Nabízíme ubytovací a stravovací služby (polopenze, plná penze) pro skupiny dětí i dospělých, dále možnost uspořádání svateb, firemních akcí, letních táborů, soustředění či školy v přírodě na klíč, ale uvítáme i hosty na individuální rekreaci. Během dne je pro naše klienty k dispozici kiosek s drobným občerstvením a večerní bar. Parkování v areálu je možné zdarma.

RS Star Line HRACHOV 45

Areál rekreačního střediska je umístěn v přírodě, na kraji lesa. Vzdálenost od vesnice je cca 1 km. Nachází se zde 4 přízemní zděné budovy (bungalovy). Celková kapacita areálu je 200 osob (100 lůžek v budovách, 100 lůžek ve srubech). Tři bungalovy mají vždy dva dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a čtyři pětilůžkové pokoje. Vždy pro dva pětilůžkové pokoje je zde společné wc a sprcha. Další bungalov disponuje 7 pokoji (většinou jednolůžkové pokoje) s vlastním sociálním zařízením. Dále je v areálu 10 pětilůžkových dřevěných srubů, hlavní budova s jídelnou a sociálním zázemím pro sruby, 8 kluboven (společenské místnosti). Klientům je k dispozici 5 hřišť, ping-pongové stoly, venkovní bazén se skluzavkou, dvě ohniště, houpačky, trampolíny, minigolf, wellness (s vířivkou a saunou), wifi připojení a minizoo. Středisko je osvětleno a ozvučeno venkovním rozhlasem. Nabízíme ubytovací a stravovací služby (polopenze, plná penze) pro skupiny dětí i dospělých, dále možnost uspořádání svateb, firemních akcí, letních táborů, soustředění či školy v přírodě na klíč, ale uvítáme i hosty na individuální rekreaci. Během dne je pro naše klienty k dispozici kiosek s drobným občerstvením a večerní bar.  Parkování v areálu je možné zdarma. 
 
Kategorizovaný kemp ***
Adresa kempu RS Star Line Hrachov 45, Chramosty č.e. 45, 262 56 Svatý Jan
Telefon +420 777 005 003
Email roman.houska@starline.cz
Web www.starline.cz/rekreacni-stredisko-hrachov.php
GPS 49.6600228N, 14.3038950E
   
 

 

Parametry

Kraj: Středočeský kraj
Kategorizovaný kemp: ***
Mapa ČR Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Zlínský kraj Jihomoravský kraj Vysočina Pardubický kraj Liberecký kraj Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Ústecký kraj Karlovarský kraj Plzeňský kraj Hlavní město Praha Středočeský kraj
Kontakt

Asociace kempů ČR, z. s.

Konopáč 37, 538 03 Heřmanům Městec

E-mail: info@camp-cr.cz

IČ: 14892928

Manažer: Martin Písař, tel. +420607 682 433 email: pisar@camp-cr.cz

Předseda asociace: Jan Zikmunda, tel. +420 728 258 459, email: janzikin@seznam.cz 

I. místopředseda asociace: Pavel Svoboda, tel. +420 773 666 767, e-mail: pavel.svoboda@vranovska-plaz.cz
II. místopředseda asociace Pavel Hess, tel. +420 602 277 901, email: info@CampingOase.cz
Novinky

Výstavy a veletrhy zajišťované Asociací kempů ČR:

Holiday World, Praha Holešovice - 15. – 17. 03. 2024                                                          
FOR Caravan, Praha Letňany - 15. – 17. 03. 2024                    
             
Caravaning, Brno - 24.–27. 10. 2024

Získejte známku Q – Pečujeme o kvalitu pro svůj podnik a ukažte, že vám na kvalitě služeb záleží. 

Nyní máte možnost o značku kvality zažádat a tím získat konkurenční výhodu před ostatními. Program kvality „Pečujeme o kvalitu“ podporuje rozvoj a zajištění kvality ve službách.  
 
Získat jej mohou poskytovatelé služeb, kteří se neustále zabývají otázkami kvality a každý den dělají maximum v zájmu svých hostů. 
Připojte se i Vy do oficiální české klasifikace kvality služeb! 
 
Více informací naleznete zde.

S výběrem správného kempu lidem pomáhají hvězdičky

Reportáž Radio Žurnálu si můžete poslechnout zde nebo si ji přečíst na stránkách na stránkách českého rozhlasu. 

 

Partneři
 
 
 
 
 
   

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies